Friday, July 12, 2013

[Open sup babi Pantas dengan herba] Mereka adalah kasar!

[Open sup babi Pantas dengan herba] Mereka adalah kasar!

dir = "ltr"
blogger seks Alvin Tan dan Vivian Lee akan dihukum kerana tindakan mereka kasar upload gambar sambil menikmati hidangan berbuka puasa" bak kut teh "(sup daging babi herba) dan menggambarkan sebagai "wangi, lazat, menyelerakan.

style = "text-align: justify;"> Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berkata bahawa tindakan mereka tidak mempunyai kesan ke atas hati kita. style = "text-align: ">
" Ia tidak boleh diterima, saya melihat bahawa tindakan yang sewajarnya boleh diambil terhadap mereka, "atanya.

"> Sementara itu, Suruhanjaya Multimedia (SKMM) dan Komunikasi Malaysia telah mengesahkan rakannya sedang menyiasat penyertaan terbaru. style = "text-align: justify;">
" Kami melakukan ini dan kajian, "kata Komunikasi Strategik Penasihat Suruhanjaya, Sheikh Raffie Abd Rahman.

Beliau juga menasihatkan pengguna Facebook umat Islam dihina oleh tindakan membuat laporan kepada Facebook.

style = "text-align: justify;"> NBA News mendapati bahawa pasangan berasa blogger disusun semula gambar berbuka puasa mereka dengan meletakkan gambar-gambar makanan halal seperti ketupat dan karipap kepada 19 jam malam tadi selepas Shabery amaran yang teruk.

" Kita tahu bahawa imej bak kut teh tidak diterima baik di kalangan umat Islam, "kata Tan dalam laman rasmi Facebook. "Kemudian kita beralih kepada makanan yang baik adalah halal."

style = Di samping berbuka puasa memuat naik foto sambil menikmati makan" bak kut teh "(sup daging babi herba) dan digambarkan sebagai "wangi, lazat, menyelerakan," pasangan itu adalah logo halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim).

style = "text-align: justifier: "> perbuatan nyata dijemput reaksi marah umat Islam

style =

style = "text-align: justify;"> Selepas gambar dimuat naik ke Facebook sahabat, beliau mempunyai banyak serangan dengan ramai menyifatkannya sebagai satu penghinaan.

style = Satu komen post pengunjung` Kamu adalah percuma untuk memuat turun mesej yang anda mahu untuk memuat turun, tetapi ia bukanlah satu kebebasan mutlak saya '.. tidak mempunyai masalah dengan tindakan erotik anda, tetapi ini adalah keterlaluan. "

Pada masa yang sama, pasangan yang disahkan ke jawatan itu dan biarkan ia dilakukan tanpa apa-apa niat
">
"Ia hanya jenaka. Saya rasa ".

Alvin dan Vivian adalah kontroversi apabila memuat turun gambar dan video seks mereka di dalam blog


style = Pada pilihan raya umum lepas 13, Vivian mengambil gambar beliau dalam kasar dan hanya meliputi bendera Barisan Nasional (BN)
orang Tranung (RAKTRA)

No comments:

Post a Comment