Thursday, August 22, 2013

Jalan citer pas ...

Jalan citer pas ...

Pas Road, saya mempunyai isteri batuk teruk NGN ... batuk mula2 Pertama, saya demam .. Saya sejuk badan menggigil .. tp rasa sejuk .. huhu .. buat kali pertama selepas 4 tahun keje pastu klinik doktor saya g bg hari MC .. Saya doktor.bg MC kedekut je.nasib baik hari percuma BYR SBB haha ​​perniagaan .. darah doktor saya Sweet Talk saya salah .. huh .. Hati saya terlepas virus .. plak virus takdo gapo anda doktor anda mengenainya. .
/> dilupakan batuk demam wanita .. Saya plat Skang jemaah kita .. dh MKN batuk batuk, madu asli, asma, madu, ais krim vanila masih menafikan baik2 lg .. batuk cough'm huhuhuh tidak letih .. kasihan kt ... Saya mengandung anda batuk plat .. dh kasihan bayi ... kita tidak tahu apa yang plat nk MKN dadah huhuh oren kumbang

Keras untuk memenuhi keperluan keadaan ini!

Keras untuk memenuhi keperluan keadaan ini!

Saya menulis ini tujuan utama blog adalah untuk menyimpan dan kenangan2 bagi saya. Siapa tahu, esok saya tua, nyanyuk sebagai bukak blog sendiri jadi biarlah saya kembali bendera. Oooo Saya pernah pergi tempat ini ..... Saya tidak pernah oooo kerja ini di sini ..... oooo muka saya kelihatan muda2 Yek juga pertama saya ... mencium ... hahaha.

Jadi, jika anda juga seolah-olah seperti penulisan saya adalah bonus juga minat saya dengan anda, kerana saya menulis ... Saya agak berbangga sebab saya menulis kepada anda, kan keganasan bebenor seperti ... hahaha. Walaupun ramai yang tidak masuk akal daripada fakta-fakta yang dinyatakan.

Dalam blog ini, saya ingin berkongsi kasih benda2 berlaku di sekeliling saya. Masa bersama keluarga, masa dengan kawan2 sekali lagi akan berkongsi perjalanan 2 tempat, Bahagian makanan dan macam2 dan saya sentiasa meletakkan lawak2 nyer bodoh kelihatan come l untuk blog ini ... MMG cewah walaupun melucukan tetapi bodoh saya ... hahaha. Ini adalah hiburan pada masa lapang ... Saya menulis dan gelak terguling2 dengan tulisan saya sendiri. Kenkadang sendiri menulis membaca sehingga 80 kali. Tetapi ia adalah untuk sebab ini yang saya mengeluh diari hidup saya.

Jika saya sedih saya mengadu, saya gembira walaupun saya mengadu ... jika saya ingin berkongsi segala-galanya ngan anda kerana saya dapat merasakan bahawa kamu adalah pendengar yang baik dan pembaca. Apa yang saya tulis semua merendah diri dan kejujuran dari hati saya ... tidak keterlaluan ... apa yang berlaku, apa yang saya menerangkan. Tetapi penulisan itu sendiri adalah kenkadang sbb salah faham ... mesti tahu bagaimana untuk menggunakan blog label2 kuasa mengelirukan yang telah dilakukan.

Apabila saya menulis saya tidak boleh menggembirakan sebilangan semua manusia. Ada yang dengan cara saya menulis, dan beberapa boleh ketawa terbahak2 jijik da n beberapa menangis menangis saya mendengar aduan pembantu rumah ... hahaha. Tetapi itu ... cara ini ... apabila saya menulis saya rasa bodoh dan penulisan yang penuh dengan kepura-puraan dan hanya menutup anda memadam dari senarai. Bagi mereka yang mahu pergi juga membaca yang betul.
/> Life adalah mudah .... satu perkara yang tidak mengambil ini terlalu serius .... Saya suka2 jer blog ... Membaca untuk masa lapang .... tidak pernah mempunyai niat untuk mengutuk atau orang menyindir. Jika anda berfikir bahawa saya telah lakukan untuk menyakiti perasaan benda2 It'm maaf anda. Saya hanya ingin berkongsi kegembiraan saya dan kesedihan jer dalam blog ini. Tidak pernah terlintas mahu percanggahan antara orang membuat untuk mewujudkan atau lain-lain bermusuhan.
/> keras untuk menikmati hati kami ... Tulis kenkandang atau berkongsi perkara yang kita suka ... tetapi orang berfikir bahawa kita berbuat demikian, pemutus .. . kita berkongsi kebahagiaan .... ada orang yan g berdoa kesedihan hati pemutus kerosakan. Alahai .... Menangguhkan. Blogging begitu takut tetapi mahu menulis .... camne pemutus!
/> arr Lazy seperti ini! Saya merajuk tahu .....



Elly In Wonderland

S & M Papar Podcast

S & M Papar Podcast

class = "pageTitle"

picks untuk 3 bulan Lihat & A 2 Tahun View - Melakukan style =" background-color: putih; line-height: 18px; "> melihat pemandangan saham memilih untuk jangka pendek dan papan pengurusan portfolio jangka panjang dan arus pelaburan.


/> http://www.bfm.my/snm-show.html http:// www . bfm.my / sm-Salvatore-Dali-malaysiafinance saham pilihan-210813.html Malaysia-Finance Blogspot

Dahsyat: Kaki, keping organ di tapak kemalangan

Dahsyat: Kaki, keping organ di tapak kemalangan

/>
Genting Highlands - kaki dan keping organ-organ dalaman tubuh manusia ditemui tidak jauh dari bas rosak salah terjunam ke dalam gaung selepas kemalangan di Jalan Genting Highlands KM3.5.
/> Bentong OCPD Penguasa Mohd Mohd Nor Mansor berkata, kaki dan bahagian organ-organ, ia boleh tergolong dalam dua dalaman invidu.
/> kaki ditem ui dalam mencari mayat pasukan penyelamat di ambang tempat kemalangan pagi ini, katanya kepada pemberita di sini hari ini.

"Operasi ditemui di berlepas 09:45 adalah barang-barang peribadi milik mangsa kemalangan itu dijangka untuk membantu keluarga mangsa mengecam identiti.

"Kira-kira 34 daripada 37 mayat mangsa juga telah dibedah siasat. Beberapa meninggal dunia akibat kecederaan serius pada badan, "katanya.

Mohd Mansor berkata, pasukan penyelamat tidak mengharapkan untuk mencari sebuah badan yang mati di tempat kejadian sekarang juga menunggu siasatan Puspakom Sdn Bhd dan pasukan forensik di kawasan kemalangan sebelum tembakan sehingga bangkai bas.

"bas merempuh gaung 60 meter dari permukaan jalan. Mujurlah, bas tersangkut di pokok, di mana bas tidak boleh jatuh lebih jauh lagi, "katanya.

Buat masa ini, polis tidak mengambil kenyataan daripada mangsa kerana mereka masih dalam keadaan trauma.

Beliau juga menggesa orang ramai untuk datang ke hospital di Kuala Lumpur dan datang ke Ibu Pejabat Polis Daerah Bentong di mana suspek adalah ahli-ahli keluarga yang terlibat dalam kemalangan tersebut. - Bernama

Fotografi boleh Wellesley promosi pelancongan: KM

Fotografi boleh Wellesley promosi pelancongan: KM

class = "tr-tajuk" Ketua Menteri (tengah) dan Maimunah Mohd. Sharif (kiri) menerima penjelasan mengenai cerita di sebalik gambar bertajuk "Air Tawar Bay" juara PUE Chin Ling.
Ketua Menteri YAB Tuan Lim Guan Eng berkata, Pertandingan Fotografi Wellesley dianjurkan pada tahun 2013 untuk menarik ahli fotografi untuk membantu Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) untuk menggalakkan keindahan rantau ini sebagai produk pelancongan di negeri ini.

Beliau berkata pagi ini semasa pembentangan majlisp memb uka pemenang harga persaingan dalam kompleks ibu pejabat MPSP berhampiran bandar Perda, Bukit Mertajam ..

"Ia adalah penting bahawa gambar-gambar yang kadang-kadang dilihat sebagai hiburan, tetapi hiburan boleh goyah dan mengubah sejarah negara (mempromosikan wilayah sebagai pelancong negeri produk destinasi.

style = "text-align: justify;"> "Dalam sebuah negara yang mempunyai banyak sejarah di Pulau Pinang, jika kita boleh menangkap (foto) corak unik hayat (dan) orang istimewa di sini (Seberang Perai), saya merasakan bahawa dalam dirinya menjadi bahan promosi (pelancongan) di Pulau Pinang, "kata Guan Eng, yang juga anggota Dewan Undangan Negeri (Perhimpunan) Air Putih.

daripada presiden MPSP, Maimunah Mohd Sharif juga bercakap di. majlis itu, yang diadakan sempena Hari Raya Ope n MPSP. style = "text-align: justify;">
Ahli Parlimen Bukit Mertajam, Steven Sim Chee Keong Chee Soon Lip (Jawi ADUN), Sr Rozali Mohamud (Setiausaha Majis untuk MPSP), Joy Koo (pengasas Allspire Photography) Jeo Sidek (pengarah Festival George Town. 2013, GTF) dan ahli-ahli Majlis yang hadir pada majlis itu style = "text-align: justify;">
Sehingga itu, terima kasih Maimunah Allspire Photography, Hallelujah dan cahaya syarikat penerbangan Firefly untuk menganjurkan pertandingan

Beliau berkata, semua gambar-gambar keindahan Pulau Pinang diabadikan dalam Jadual Kopi Book MPSP 2013 sebagai produk pelancongan.

"Saya juga berbincang dengan tengah Heritage Club Pulau Pinang, bagaimana kita boleh membuat ini Kisah Pulau Pinang di sini (i Seberang Perai).

" Kisah Pulau Pinang dicipta oleh organisasi George Festival City untuk diiktiraf sebagai bandar warisan dunia UNESCO George (Pertubuhan Pendidikan, berkilat, dan Kebudayaan Bangsa-Bangsa Bersatu).

"Senarai Bangunan Warisan Dunia (warisan hendaklah), pokok-pokok perlu, sekiranya batu .

Seperti dalam Amsterdam (Belanda), gambar tulip semua warna (bergantung kepada variasi bermusim) mestilah produk pelancongan dan inisiatif ke arah ini, "katanya.

PUE Chin Ling dengan meja bertajuk "Air Tawar Bay" memenangi peraduan ini.

Ooi Chean Sean gambar bertajuk "Kamloon Pantai "dipilih sebagai naib juara, manakala

Adzha Mohd. Puaat dengan gambar bertajuk "Kampung Lubuk Meriam" di tempat ketiga. Sejumlah sembil an finalis lain dipilih untuk menerima saguhati.

Jakim'M doa untuk Mesir hasrat

Jakim'M doa untuk Mesir hasrat

KUALA LUMPUR: Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) hari ini menggesa semua umat Islam di Malaysia mengadakan doa qunut nazilah dan ingin pada bila-bila masa untuk berdoa kepada Allah SWT untuk mengembalikan keamanan dan akhir kezaliman di tanah Mesir.

Jakim Ketua Pengarahnya, Datuk Othman Mustapha berkata selepas Hari Raya, Jakim menyeru umat Islam di negara ini tidak melupakan bencana yang telah menimpa saudara-saudara kita di Mesir kini dalam kegawatan.

dir = "Dengan berita ini adalah kematian yang amat menyedihkan direkodkan setiap hari, Jakim menjemput masjid di seluruh negara untuk menjalankan solat jenazah ghaib harapan Allah mengampuni dan memberkati badan umat Islam yang terbunuh krisis ini, "katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Othman berkata umat Islam yang jatuh negara Islam seperti Malaysia, adalah tidak wajar sama sekali jika dilupakan dan manakala tidak sedarkan diri dalam bantuan seMuslim mana sahaja mereka berada, walaupun dengan doa.

keadaan keselamatan di Mesir yang tidak menentu apabila jumlah kerugian lebih selepas pasukan keselamatan Mesir melancarkan tindakan ganas pada penyokong-penyokong presiden digulingkan, Dr Mohammed Mursi Al-Rabaa di Dataran Adawiya dan al-Nahda Square di Kaherah minggu lepas. - BERNAMA

orang Tranung (RAKTRA)

04 Kebudayaan Gobi bukan perkara baru

04 Kebudayaan Gobi bukan perkara baru

penindasan daripada janji ahli-ahli kumpulan polis, selepas dinding di ibu pejabat polis di sini yang dirosakkan dengan geng grafiti simbol 04.

Selangor bertindak Ketua Polis Datuk A.Thaiveegan berkata bahawa polis tidak akan takut untuk bertindak, yang dilabel sebagai "kasar".

"Saya tidak fikir (grafitti) adalah untuk mengancam. Ia hanya oleh "Raff" yang tidak menghormati undang-undang

" Jika ia adalah satu cabaran, ini bukan cara untuk melakukannya.

style = "text-align: justify;"> "Bertemu ketua polis, dan berkata "Saya m (kumpulan) 04. Jika mereka berani, datang, "kata Thaiveegan pada sidang akhbar hari ini.

Mereka juga berani bergitu semakin budaya di negara ini untuk menjadi yeee Sejak bila budaya ini jika kita berfikir tentang tingkah laku seperti ini menunjukkan tanda-tanda kerap.? tidak jelas ... Prestasi ish ish adalah baik untuk orang-orang yang mendidik orang ramai selalu macamni.

rehat Palak pemikiran

Sunday, August 11, 2013

Saya mahu ngadu anda ....

Saya mahu ngadu anda ....

comel Holloh3 bebenor mahu ngadu nasib dunia ... ingin tahu masalah Nko betul ... Encik Win berkata beliau membaca apabila saya mempunyai ngada2. Mmg dia suka sakitkan hati saya ... Saya hanya menangis kang tau ... huhuhuhu
pembantu rumah waris saya tahu ini ... kembali ke kampung dekat2 pilihan pemutus. Ingat datang2 tidak Yes'm. Saya hanya seorang gadis datang kemas kini rumah 3 kali seminggu saya dia ngan kerja saya selama hampir setahun. Mmg saya beban sangat ringan, jika dia mempunyai. Beliau membasuh kemas rumah, dan gosok baju. Sekarang dia tidak ada saya hanya boleh menangis apabila memberus pintu anda kedai baju depan.
Kat rumah ini, saya mempunyai 2 orang anak, tetapi tidak 3 ya ... En Win dalam kategori Anak2 jugak kerana dia lebih daripada budak2. Mmg niat baik untuk membantu dia, tetapi sebenarnya lebih bimbang. Sebagai contoh, beliau membantu saya memasak, tetapi dia mempunyai dapur kat Sepah 2 kali kawasan kerja saya perlu melakukan semua hidangan dan periuk dia digunakan. En Win tidak dapat melihat jika banyak pakaian di dalam almari disapu asyik begitu teruja mahu menyalin jer bola sepak .... Nko sudah mengapa bang ooi .... kanak2 banyak tingkah laku itu.
Saya tidak mengatakan Encik kemenangan sila tidak langsung ... dia membantu vakum dan mop tu lah ... tetapi selepas saya mendengar membebel dan hempas2 barang-barang untuk mereka sedikit ... hahaha. En Win Kat suka luar pek, mmg budak2 merawat tetapi tid ak mengharapkan kerja yang mencuci pakaian dan menutupkan MMG Nando ya. Saya bosan anda ... kembali kemas masak .. Saya mengambil ia untuk merebut, menyerang pelbagai baju sekolah saya memakai belacan beliau, kali ganda, gosok, tidak menjadi bilik kemas ... adalah macam2 ishhh. Tips dari akak yang membeli banyak wang tidak menampung dua tingkat memang ... Hukuman mahu kemas kini.
Apabila badan mata letih, saya tidak boleh tidur ... tidur2 ayam langkah jer kerana otak saya masih memikirkan apa yang perlu dilakukan esok. Satu lagi pilihan adalah banyak kerja yang perlu dilakukan untuk menutup. 'M bangun pada 6 jam ... kadang-kadang apabila badan terlalu letih, saya melihat sampah cepat2 menendang saya di bawah katil .... muahaha. Yer pandangan, saya melihat debu pada sebelah mata. Pusat ini bertujuan kerja sambilan yang boleh dipercayai.
'm berpuas hati ngadu Ok ... meh cuci mata adalah menikmati malam berbuka
Ayam Kurma. Got riak adalah letih, tetapi gak kat FB dan IG bukannya menulis pokok kurma saya mahu ayam daging. Komen tidak ngutuk anda bermain sebagai ... Ayam ker ooi .... eh Kak daging seperti ayam tgk jer ...
kelas
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo; text-align: centre; ">
sos sardin ... En Win permintaan dengan mak anan roti Arab
ikan kejayaan. Terdapat kira-kira jer kat peti sejuk begitu aman
Ini adalah mahkamah semalam. T erdapat malam kari ... jer kan memanaskan. Vegetable're habis dijual, jadi tidak ada lauk memecahkan hijau2 kat semalam.
Kemudian, apabila saya ngadu lebih-lebih lagi letih!
Elly In Wonderland

Kereta Magic kotak cat

Kereta Magic kotak cat

Parking kotak cat sihir . .. hehe oren kumbang

Poligami

Poligami

ustazah: "Saya tidak pernah menolak undang-undang poligami"

/>


ustazah kata: "Apa yang penting ........"


Perkataan guru-guru agama, "Tidak ... apa yang penting, bukan suami saya

/>
Sumbangan: Syazwan
Ceritalucu

S & M Papar Podcast

S & M Papar Podcast

Tidak but adil dan munasabah

Verdana iklan pd kulit Sampul: Khoo Hsu Chuang, Julian Ng, David S. Chew Dali membincangkan daya maju akses penuh kepada pasaran modal ASEAN, Petronas dan kemerosotan MISC hubungan, dan apa yang adil dan munasabah.
/ style>
Verdana http://www.bfm.my/snm-show.html

Verdana, Pilihan Song: Blast dari masa lalu, Count On Me oleh Jefferson Starship.
/>


Malaysia-Finance Blogspot

pemilihan parti pada tahun 2013, ia adalah 'Petunjuk' Shahrizat?

pemilihan parti pada tahun 2013, ia adalah 'Petunjuk' Shahrizat?

Semalam, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dalam persidangan akhbar selepas mempengerusikan ahli-ahli Majlis Tertinggi Umno di PWTC mengulas sedikit pada pemilihan parti tidak lama lagi.
Antara perkara-perkara yang dikupas Presiden Umno adalah tarikh pendaftaran calon-calon untuk semua pejabat dan persidangan bagi pergerakan sayap parti dan tarikh bagi margin daripada 'Perhimpunan Agung Umno (PAU) pada tahun 2013. style = "text-align: justify;">
Petikan berikut dari ketam boleh menyalin kenyataan beliau pada sidang akhbar itu
style = "text-align: justify".>
"Seperti yang kita tahu, kita tahu bahawa ini adalah tahun pertama bahawa perlembagaan baru akan digunakan Umno.
Seterusnya ketam Voice

Menarik - Foto

Menarik - Foto

http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgKekuranganhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtempat-tempathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdunia,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgSelatan,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbd WO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtidakhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdapathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdigambarkanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdenganhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgkata-kata.http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgPelanconghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgcuramhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmerekahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmeninggalkanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgnafashttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL 8TPU/s400/9787_8.jpgkecantikan.http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/ 9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAA AAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgGayahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg< brhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmenawanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s40 0/9787_8.jpgdanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgindah,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpglaman-lamanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpginihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgbenar-benarhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdipanggilhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgkotakhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmenjadihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgsalahhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgsatuhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgkeajaibanhttp://1.bp.bl ogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgyanghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgpalinghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghebathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpggayahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgAllahhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgiahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgperluhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmembazirhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtulenhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgjikahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgandahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtidakhttp://1.bp.blogspot.com /-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgperluhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpguntukhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmelawathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgsekurang-kurangnyahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgsekalihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdalamhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghiduphttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpganda.http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAA AAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgGiethoornhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgini,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgBelandahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtidakhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmempunyaihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgjalanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgraya.http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgAndahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmestihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgmengambilhttp:/ /1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgbothttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpguntukhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgpergihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgkehttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtempat-tempathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgyanghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgberbezahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg<>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgSchlegeisspeicher,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgAustriahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/ -P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgMykonos,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgGreecehttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp:/ /1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgpokokhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgoakhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtua,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgLouisianahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgSungaihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgBunga,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgKeukenhof,http://1.bp.blogspot.com/- P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgBelandahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgclasshttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg=http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgpemisahhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgGayahttp://1 .bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg">http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgTelemark,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgNorwayhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAA AWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8 QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgAustraliahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgBarathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s40 0/9787_8.jpg="http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgjelas:http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgkedua-duanya;http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgtext-align:http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgcenter;http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg">http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgDihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdalamhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgGrandhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgCanyon,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgAmerikahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgSyarikathttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI /AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgclasshttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg=http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpggayahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO 2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpggayahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg"http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgpantaihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgdihttp://1.bp.blogspot.com/ -P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgMaui,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgHawaiihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgKolamhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgairhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgterjunhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9 787_8.jpgdihttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgTamanhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgNegarahttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgErawan,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgKanchanaburi,http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgThailandhttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg/>http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg http://1.bp.blogspot.com/-P1VvgmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpgMOUNTDWELLERhttp://1.bp.blogspot.com/-P1Vv gmVzmyk/UgaJbdWO2qI/AAAAAAAAWDQ/cx8m8QL8TPU/s400/9787_8.jpg

Yuran KM Pulau Pinang bantuan polis memerangi jenayah

Yuran KM Pulau Pinang bantuan polis memerangi jenayah

Tiga tembakan dalam satu hari sejak hari pertama Khamis lalu kembali di Pulau Pinang dapat melemahkan keraguan awam di negeri ini.

Jadi, Ketua Menteri, Y.A.B. Tuan Lim Guan Eng dalam satu pertemuan dengan ketua polis negeri pagi ini, berkata beliau bimbang mengenai kejadian-kejadian yang berlaku.

Malah, beliau berkata, beliau bersedia untuk memberikan keadaan kekurangan sumber jika pihak polis atau pihak berkuasa yang lain untuk membasmi punca jenayah.

Ini adalah kerana ia mahu mengekalkan status Negeri Pulau Pinang sebagai jenayah sekurang-kurangnya.

A 37-year-old India pukulan Khamis di Jalan Anson, manakala pagi semalam bouncer berusia 42 tahun dan ditembak cedera dalam kejadian lain di Datuk Keramat.

"keadaan jenayah semakin teruk yang akan menimbulkan keraguan tentang keselamatan orang awam," kata Guan Eng, yang juga Setiausaha Agung DAP.

Yang betul-betul kumpulan panji-panji hitam?

Yang betul-betul kumpulan panji-panji hitam?

dir = "ltr"

isu berlegar dalam minda kita hari ini, yang merupakan hitam banner Timur Kumpulan Nusantara Empayar Langkasuka? style = "text-align: justify;">
" text-align: justify "> Semalam, 10 individu berpakaian hitam, telah ditangkap oleh polis selepas cuba untuk merebut Istana Negara
" text-align: justif y "> mencari perihal mereka mendapati ulasan yang" maklumat penting "tentang kumpulan ini .

/>
Ehsan daripada http://myalexanderwathern.blogspot.com:
nama kerajaan Langkasuka kerajaan Nusantara Empayar Islam. style = "text-align: justify;"> adalah Seri Paduka Baginda Raja Merongmahawangsa II Sultan (ia adalah pemuda Bani Tamim Al-Mahdi ketinggian merangkap)
Langkasuka II Raja keturunan bercampur darah Sulaiman Nabi Muhammad
menegaskan terdapat lebih daripada 80 hadith sa hih mengenai belia Bani Tamim dan lain-lain
mereka Kabinet Black 313 Aloft Langkasuka telah ditubuhkan dan jemaahnya adalah dibai'ah dan disahkan oleh Tuan Guru Guardian Life, Angin Sungai profesor Stand ., Gua Musang, Kelantan (Tiga hari kemudian, beliau meninggal dunia profesor pondok)
Kabinet mereka juga diakui kewujudannya oleh Zionis
Mereka. boleh menyambung kepada saya Tok tahu.
mereka sering diadakan di Tok Mengenai masjid di Kubang Kerian, Kelantan.
nasihat mereka diikuti oleh orang-orang kudus, wali Songo tiang genius Islam, walaupun Nabi Khidhir nabi, Elia Nabi dan banyak lagi. Jemaah mereka mendapa t% sokongan daripada angka 100.
Dalam satu ia berlaku" keajaiban dari langit "
Sebagai bantuan kepada pasukan mereka, Allah telah menghantar pasukan kestabilan New York
Mereka datang kepada Yang di-Pertuan Agong dalam masa terdekat
style = "text-align: justify"> Maklumat di atas adalah hasil daripada dialog dengan penulis blog pengikut Black Banner Kumpulan Maklumat ini perlu dikaji dan dibincangkan oleh pembaca ..
style =" text-align: mewajarkan; "besar;" > Faceboo k parodi "text-align: justify;"> style = ">
Sementara itu, lihat rangkaian sosial laman Facebook oleh FMT untuk mencari Merongmahawangsa Majesty Sultan King II tidak berjaya, tetapi tapak parodi ditemui style = "text-align: justify"> style =
"halaman kepada semua orang hamba beta. King akaun asal kepulauan telah digodam oleh RileksCrew salah. Berikut adalah laman Beta parodi "seperti yang dinyatakan di laman web
style = "text-align: justify"> mesej pertama mengenai penangkapan kejadian itu menunjukkan kumpulan warna Hitam: "Orang miskin memegang semalam beta di tengah beta-lg atau santai kat Kota. Bharu, Kelantan Sultan hari ini dengan rakan-rakan dari istananya dengan saya kat kt Qiam acara Kedah kembali malam beta .. bersedia .. Kembali beta hangpaaa semuaa ini "
Gaya

"Gampang Betol .. beta gi istana orang kerana anda mcm nk kt qiamullail .. Kelantan Sultan dibuat Azure dan letih ... Saya Dah anda free2 masuk tv ... Ingat orang bangang2 beta ini sama TV3 mesej nk ditangkap istana dengan 10 orang

daripada style = "font-size: off"> "Walk Perbincangan" Kami bercakap tentang, saya akan menjawab anda gi istana hangpa mana-mana pahlawan pang pong keyboard facebook ada bukti telur beta aljibby tidak mcm beta Misi ..... kini mahu menguasai kerusi Presiden FAM Sultan Bolo, "kata" Majesty Sultan Raja Merongmahawangsa II.

Dalam kejadian pada kira-kira 04:10 semalam, sekumpulan lapan lelaki dan dua wanita telah ditangkap tiga kereta yang akan datang Istana Negara.

Mereka akan berusaha untuk datang ke istana untuk mengambil alih pentadbiran Istana Negara, yang mendakwa bahawa mereka adalah waris yang sah umum .

membuat semua ahli-ahli kumpulan ini termasuk kenderaan itu dibawa ke Travers station.

pemeriksaan awal bagi semua kenderaan tidak menjumpai apa-apa barang atau senjata, hanya beberapa muka surat bendera dan bai'ah surat jemputan.

Sementara itu Bernama melaporkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) dan Jabatan Agama Islam negeri bersedia untuk bekerjasama dengan undang-undang keselamatan untuk memenuhi Bendera Hitam Langkasuka.

Jakim Ketua Pengarah Datuk Othman Mustapha berkata bahawa orang-orang yang telah meminta maklumat mengenai kumpulan itu untuk memaklumkan Jakim dan Jabatan Negara agama Islam masing-masing.

"Dengan perkembangan terbaru hari ini, kumpulan itu seolah-olah telah berani untuk menterjemahkan ideologi ke dalam tindakan untuk menyatakan kehendak mereka," katanya dalam satu satu kenyataan hari ini

style = "text-align: justify;"> Semalam, Polis menahan 10 orang yang disyaki ahli Bendera Hitam Timur Nusantara Empayar Langkasuka, sebelum pintu Istana Negara kerana cuba melancarkan rampasan kuasa terhadap Yang di-Pertuan Agong Gaya


Othman berkata walaupun ajaran yang dibawa jelas bertentangan dengan fakta-fakta sejarah dan yang menyimpang dari sudut melihat agama, termasuk doktrin utusan raja Allah dan Al-Mahdi Army, tetapi mereka percaya mempunyaipengikut setia

" Pergerakan ini mula-mula dikesan awal melalui media sosial terdedah dan berkongsi dengan masyarakat, walaupun ia dianggap satu perkara yang tidak masuk akal, "katanya

Beliau berkata ku mpulan itu melintasi satu isu keselamatan, pasukan keselamatan perlu mengambil tindakan

style = "text-align: justifier; «> Source: FMT orang Tranung (RAKTRA)