Sunday, October 13, 2013

Nasihat khidmat masyarakat

Nasihat khidmat masyarakat

Semasa memandu maka tahap ganjaran yang cukup org .. oren kumbang

Nenek dan Pemandu Teksi

Nenek dan Pemandu Teksi

Terdapat tiga nenek
pergi ke pusat membeli-belah mebeli. Mebeli pembelian baru-baru ini, ia adalah untuk berasal teksi.


nenek: ohhh kakak saudara, anda mahu makan kacang?

Pemandu Teksi: Boleh juga mak cik.

/> Pemandu Teksi: Hei, ini kacang makcik lazat. Freeeeesh lagi. Tiada garam.
/> Sepuluh minit kemudian, ibu itu.

Mak Cik: Sister, anda mahu lebih kacang?

Pemandu Teksi: juga makcik bertanggungjawab.


Pemandu Teksi: Madame, jangan makan kacang?

telah dijawab nenek
.

nenek: Anda tahu bahawa ini adalah saudara kita. Lama, tiada gigi. Kami suka coklat dia isap ia!


/> sumbangan: Hazmi Zaki

Tarik Chat

Tarik Chat

ingat AC Mizal jer boleh membuat teh tarik chat .... Saya sudah boleh lah .... tidak perlu untuk ditemuduga artis .. Suami .. temu bual kita sendiri sudah.
Dua hari berturut2 saya teh tarik chat ngan En Win ... Sejak harga minyak naik berkurangan malam aktiviti. Jenjalan tidak mendapat lampu atau palam untuk melihat Kat besar2 kawasan rumah. Mmg lelaki paberet wanita .... Saya melihat terkagum2 cantik2 rumah. Jenis kepuasan saya mengambil jer ... omong2 kosong permulaan adalah untuk membina sebuah rumah seperti ini, apabila wang yang banyak. Tetapi saya ingin berasa dekat dengan 13 tahun rumah mengintip tenggelam .... hahahaha. Takpe2 janji Gumbira jantung.
macam2 perkara yang baru-baru ini untuk membincangkan perkara ini .... mesti menang beliau di atas Encik MG Movers sembang2 ngan pm jer .... walaupun saya tidak akan datang ke pejabat syarikat pelancongan sekali lagi, tetapi saya tahu bahawa saya boleh mengambil ini. Kakitangan akan terus update benda2 penting. Saya masih menjaga akaun dan jabatan HR. Untuk mengupah kakitangan merasakan reramai tidak mampu juga kot ... jadi apa dokumen yang saya boleh membantu anda ... Saya perlu lakukan. Saya tidak tahu bagaimana ini sudah kira2 ... lagi mahu merawat akaun ... Saya Patrimonio apa2 kang ... hahaha. Terima Allah sikit2 dibuat setakat ini. Nama syarikat sudah sendiri ... terpaksa belajar, adalah lebih keras.
tidak mudah untuk mengendalikan semua kerja-kerja pada satu masa .... Encik Win berkata, saya berdengkur tidu r sekarang .... hahaha. Berbaring tu lah .... di mana gadis-gadis cantik yang pernah berdengkur .... hahaha. Tetapi saya sedar kadang2 Gaks dalam mulut saya, tetapi tidur membebel .... Saya mengambil mulut saya apabila saya bangun, masih bercakap ... hahahaha. Bodoh!
Semua bahu kami beban dua Cate ... perkara-perkara keluarga, perkara-perkara keluarga, ia Anak2 berkenaan pejabat saya bekerja sekarang, kes perniagaan, kes Kita kakitangan orang .... Negeri voltan. Tetapi salah juga muka saya. Masa buka untuk kali pertama ngan baju saya En Win mmg ada kepala. Beliau berkata, saya membantah pandangannya .... Saya tidak mahu mendengar ... Namun begitu, bahawa perniagaan membuat u untuk u ... Saya mempunyai syarikat saya class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: centre; ">
mmg Tetapi untuk menjadi bersatu kali ini ....; pusat: menyelaraskan- dah dewasa dan banyak pengalaman yang kita telah melalui .... terdapat perbincangan sedikit sejuk. Saya dengar anda berkata .... sekarang saya ingin memberitahu anda ... mendengar gitulah pemutus. Encik Menang Ketua Jualan dan menguruskan perniagaan .... Saya mempunyai sebahagian daripada gaji dan memastikan bil dibayar dan mendapat wang yang cukup terutamanya dalam akaun. Saya kini mempunyai kuasa vito .... mengapa tiada wang .... jualan pasukan u tidur .... Ker? benda2 begitu, saya tarik kerusi dan sembang teh dengan En Win.
Jika memasing tidak bertanggungjawab memanjangkan jer .... ia adalah sibuk. Poor Kat Anak2 adalah tentu ... Saya tidak akan membuat keputusan gi ... kenkadang pejabat jer lagi, jika ia adalah sesuatu yang penting. Jadi ia adalah masa untuk se dikit ... Anak2 melihat pembangunan diorang ... ini adalah di mana untuk pergi jika anda boleh memakai Anak2. Menilai malam jer KUL 10:30 yuran tuisyen lepas terus mengambil ini angin malam.
class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: centre; ">
Corner NZ kawasan KLCC kat.
Jadi yah gi Store tidak mahu gulung2 rambut mamak atau membuat-up palet. Tetapi saya terlupa saya gi kawasan KLCC mamak semua wanita cantik di sini adalah bagaimana saya melihat Dicso mahu gi. Kemudian, apabila wanita cantik tekanan tgk kat saya .... rasa seperti saya mempunyai makcik2 kategori ini. Hak Pertandingan .... esok ok saya akan pastikan saya memakai pangkuan bibir bibir lap ....
:
class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: center;">
lelaki sudah kotor pada mala m itu .... jadi jangan berasa sangat banyak. Ia adalah rakan Sempoi standard .... hahaha. Hakikatnya wanita cemburu hati saya kelihatan cantik. Lalu gadis itu asal ... jer kelajuan mempunyai En Win pandangan. Saya teringat beliau tidak nampak, saya rasa .... "Tidak bang "
23:00 Ya, saya melantak ais krim tanpa rasa bersalah.
kelas =" pemisah "style =" klar: Lingo: text-align: centre; ">
Makan2 tidak mama marah .....
Roti Canai. Yaya .. mempunyai
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: center;">
Saya telah ... Kertas roti .... Pelbagai sedap giler keropok.
En KUL 11:00 Win lebih lanjut mengenai Lamb Chop makan malam .... Sila2 mmg .... Saya suka u lemak.
< img border =" 0 "src ="http://3.bp.blogspot.com/-s16CJk9WadE/UldxWzwPAqI/AAAAAAAARjw/fGJb0EZO-ZE/s640/IMG_0429.JPG"/>
:
makan licin ... Saya melihat gambar sekali lagi untuk merasa seperti mengulangi class = "separator "style =" clear: Lingo: text-align: centre; ">
Petikan jer hari ini mahu ini ....

Elly In Wonderland

Me & You & A Dog Dinamakan Boo

Me & You & A Dog Dinamakan Boo


style="color: white; color: #333333; line-height: 15px; margin-bottom: 1em; min-height: 1em; padding: sempadan 0px;">
Verdana sejauh gambar yang dipaparkan Instagram pergi, mereka tidak mendapat cuter banyak daripada ini. Tokyo, Jepun berasaskan ibu bapa Aya Sakai menyelia pengembaraan anak muda dan rakan yang terbaik, Selatan, yang berlaku kepada menjadi bulldog Perancis, menggunakan aplikasi perkongsian foto yang popular. Mereka dipeluk di atas sofa menonton TV atau di atas kusyen, kedua-dua tidak seolah-olah tidak mendapat cukup satu sama lain. Hubungan akan mengingatkan anda zaman manis 88, nenek dan kucing, dan Haru dan Mina, adik sangat comel yang membesar di Jepun. Comel di luar perkataan!
style = "background-color: putih; color: # 333 333 barisan ketinggian: 15px; margin-bawah: 1e m; min-ketinggian: 1em; padding: 0px">



Malaysia-Finance Blogspot

(Video) Bertemu calon # 19 Wanita Umno Eksekutif Penasihat Dr Mashitah

(Video) Bertemu calon # 19 Wanita Umno Eksekutif Penasihat Dr Mashitah


center;">
gaya centre;"> pusat "> = "text-align: center;">

ketam Voice

89 dipijak hingga mati di India - Rupa-rupanya, masa akan mengerjakan haji mereka sibuk, sibuk Selain itu, mereka Pun

89 dipijak hingga mati di India - Rupa-rupanya, masa akan mengerjakan haji mereka sibuk, sibuk Selain itu, mereka Pun

Sekurang-kurangnya 89 mati dalam rempuhan di kuil India di jambatan

Sekurang-kurangnya 89 jemaah terbunuh dan 100 cedera Ahad selepas dia astampede berhampiran kuil Hindu di negeri pusat India Madhya Pradesh, kata polis.
Stampede berlaku pada jambatan Ratangarh berhampiran kuil di daerah Datia where ribu telah diarahkan untuk solat pada perayaan Hindu hari Dussehra.
" panik tercetus, orang ramai menyeberangi jambatan di atas sungai untuk sampai ke Sindh 'tempat perlindungan, yang terletak di atas bukit yang lebih daripada satu kilometer. Seventeen kanak-kanak dan 30 wanita menjadi mangsa Among, "kata Ketua Polis Daerah DK Arya.
" Bagi 10 ora ng berada dalam keadaan kritikal, jumlah kematian mungkin meningkat kepada 100, "katanya dalam satu temu bual telefon dari tempat kejadian
Arya berkata sekumpulan pelajar yang bosan menunggu penyebaran khabar angin bahawa ia adalah jambatan ini adalah kira-kira untuk runtuh, menyebabkan panik, Selatan, membawa kepada Stampede ini.
500 meter jambatan lama telah dibina kira-kira tiga tahun yang lalu dan merupakan struktur bunyi, beliau berkata, ia adalah h ampir 7 kaki lebar
Menurut polis terdapat kira-kira 25,000 orang di atas jambatan pada masa kemalangan. Sebanyak 500,000 orang telah melawat kuil had sepanjang hari Ahad.
style = "font-family: Arial, Helvetica, sans-serif"> Arya menafikan laporan media bahawa ia adalah Stampede itu disebabkan cota polis kemudiannya digunakan untuk mengawal orang ramai melonjak
lewat kelmarin, enam anggota polis cedera oleh batu-batu melontar oleh penganut marah Dikatakan bahawa polis tidak bertindak dalam masa untuk mengelakkan kemalangan
" Kerajaan negeri telah mengarahkan siasatan ke dalam kemalangan yang kita berakhir menyelamat dan bantuan. Semua yang cedera telah dipindahkan ke hospital di Datia rantau ini, "kata Arya
rempuhan amat meluas di kuil Sabah dan perayaan-perayaan agama di seluruh India <. / span>
Pada bulan Februari, 36 jemaah terbunuh dalam rempuhan di Sabah perayaan Hindu Kumbh Mela di bandar utara Allahabad
style = Dalam satu rempuhan yang paling buruk di negara ini, lebih 220 orang mati dalam rempuhan di sebuah kuil di bandar utara Jodhpur pada tahun 2008
Suara Rusia

CAP memanggil tiga pembantu audit

CAP memanggil tiga pembantu audit

(kiri), Mahmoud Zakaria, Roslan Saidin, Muhamad Farid Saad, Wong Hon Wai, Mohd. Salleh Man, Yap Soo Huey Norlela berinteraksi pemasangan Ariffin mahkamah negeri Pulau Pinang tidak lama selepas mesyuarat PAC di sini baru-baru ini.

Tiga pegawai-pegawai Kerajaan Negeri yang dipanggil untuk memberi keterangan di hadapan Jawatankuasa Kira-kira Awam (PAC) untuk membantu dalam penyiasatan kelemahan sistem e-bidang dalam projek kerajaan persekutuan yang melibatkan lima daerah di negeri ini yang bernilai $ 66000000 seperti yang dinyatakan dalam laporan Ketua Audit Negara pada tahun 2011.

pengerusi PAC Wong Hon Wai berkata mereka, Pengarah Tanah dan Galian Datuk Arifin Awang Hassan Rohani (Seberang Perai Pegawai Daerah Utara dan Selatan) dan satu lagi dipanggil "Shadah Nawawi.

Beberapa orang lain, katanya, akan dipanggil lebih Kemudian dalam masa terdekat untuk memperbaki kelemahan yang sedia ada.

"Berdasarkan mandat Dewan Undangan Negeri (DUN), PKC telah berkhidmat dengan audit kerajaan negeri, badan berkanun, anak syarikat di bawah kerajaan negeri dan perkara-perkara lain yang disebut oleh Dewan kepada Suruhanjaya ", katany a kepada pemberita selepas mempengerusikan jawatankuasa daerah Pulau Pinang, George Town baru-baru ini.

ahli Jawatankuasa, Dewan Undangan Negeri (Dewan) Permatang Pasir, Datuk Mohd. Salleh Man, Dr Norlela Ariffin (ADUN pelayan), Yap Soo Huey (Pulau Tikus ADUN), Datuk Zakaria Mahmoud (Sungai Aceh ADUN), Datuk Roslan Saidin (Pinang Tunggal ADUN), Sr. Muhamad Farid Saad (Pulau Betong ADUN) juga menghadiri mesyuarat itu.

Laporan Ketua Audit Negara pada tahun 2011, antara lain mendedahkan Sistem e-Tanah kesilapan sembilan modul sistem ini, hanya empat beroperasi sepenuhnya, manakala lima yang lain telah beroperasi dan tidak memenuhi keperluan perkhidmatan.

Laporan Jabatan Audit Negara menyebut kesimpulan bahawa prestasi keseluruhan tidak memuaskan.

Ini, antara lain, merujuk kepada projek persekutuan nilai RM66 juta, yang akan melibatkan semua daerah lima dan pejabat tanah.