Monday, July 22, 2013

Berpuasa bersama-sama kengkawan

Berpuasa bersama-sama kengkawan

Minggu lepas saya ngadu jer kat anda bahawa saya takut untuk memasak untuk para tetamu ... tetapi saya jer keluarga. Jumaat lepas selamber badak jer ngan En Win berkata kepada saya: "Ahad ini Ma kawan2 saya mengangkat saya telah datang untuk berbuka puasa ... u masak adalah apa2".
kelas
Ewah2 jer ... gembira anda bercakap dengan begitu pantas .... Memasak adalah apa yang sepatutnya. 'M Hanya kira-kira untuk mengetahui kasi ... Ini boleh membawa kepada keresahan. Walaupun saya selalu masak, tetapi kira-kira konpiden masak itu sendiri adalah cara yang sangat kecil. Ok ok saya masak ... Saya mendengar u mengadu kawan2 jer, u bersedia.
Sekiranya saya mendapati bahawa saya sentiasa memasak menu .... tidak, saya takut, mencabar diri memasak udang masak tempoyak ker, rendang ker, ker kerutup recipe'm yah .... Ini bukan kelebihan pertama negatif ya. Walaupun tidak pernah dimasak, tetapi masih kurang yakin.
Ia teruja bahawa orang mahu pulang ke rumah untuk memecahkan ramai2 puasa .... tetapi biasanya saya akan membeli atau memerintahkan jer layan. Tetapi setakat ini, mahu datang jer 3 orang yang boleh merasa kot sikit2 bersedia. Bullion ada janji makanan yang lazat ... sedap tidak lagi.
Ahad pepagi telah pergi ke pasaran ... membeli ayam, ketam, udang dan sayur-sayuran. Berkobar2 tiba-tiba merasakan menuangkan ... hahaha benar-benar bodoh .... kejap kejap terik kekeliruan perasaan takut namanya. http://3.bp.blogspot.com/-G3SEwod5b68/Uezahttp://4.bp.blogspot.com/-9E7vgZ33XAs/UezbCbobCxI/AAAAAAAAQks/ET3faBzXO-8/s640/IMG_2870.JPGsm3psI/AAAAAAAAQkA/gg5TIcAHZ-k/s64http://4.bp.blogspot.com/-9E7vgZ33XAs/UezbCbobCxI/AAAAAAAAQks/ET3faBzXO-8/s640/IMG_2870.JPG/IMG_2863.JPG4:http://3.bp.blogspot.com/-G3SEwod5b68/Uezahttp://4.bp.blogspot.com/-9E7vgZ33XAs/UezbCbobCxI/AAAAAAAAQks/ET3faBzXO-8/s640/IMG_2870.JPGsm3psI/AAAAAAAAQkA/gg5TIcAHZ-k/s64http://4.bp.blogspot.com/-9E7vgZ33XAs/UezbCbobCxI/AAAAAAAAQks/ET3faBzXO-8/s640/IMG_2870.JPG/IMG_2863.JPGhttp://3.bp.blogspot.com/-G3SEwod5b68/Uezahttp://4.bp.blogspot.com/-9E7vgZ33XAs/UezbCbobCxI/AAAAAAAAQks/ET3faBzXO-8/s640/IMG_2870.JPGsm3psI/AAAAAAAAQkA/gg5TIcAHZ-k/s64http://4.bp.blogspot.com/-9E7vgZ33XAs/UezbCbobCxI/AAAAAAAAQks/ET3faBzXO-8/s640/IMG_2870.JPG/IMG_2863.JPG Mula memasak kita mendapat bermula dengan betul .....
class =" separator "style =" jelas: kedua-duanya; text-align:
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; "> Gulai Lemak Ketam. Kali ini tempat letak kereta cili sedikit ... maka kaw2
sambal ayam
border =
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; "> Kunyit Udang goreng
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; ">
Ulam2
Ramadan bazaar kek
labu Udang
..... Tadaa rasa tambahan untuk ayam goreng kunyit Anak2 dan ikan sos ikan bilis sentiasa ada jika bulan puasa ini. Mmg saya suka makan subuh banyak2 masak.
class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: centre; ">
En Win Tanjat melihat masak isterinya mencurah lebih macam2. Saya masak sangat ... kang masak sedikit, dia mengadu. Saya tidak tahu apa yang kira-kira hari yang saya mahu bersedia mee goreng berat. Mujurlah, Encik Menang-kehilangan tahan saya ... jika saya tidak mahu mee goreng sekuali. Kelihatan sangat mahu menunjukkan kepandaian di UK .... hahahah riak2.
border =
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; "> Melambak kek atas meja .... Alang yang bawak. Mangis dengan kedai buah nanas sekali kat dapur. Iftar meriah gak ngan ya kengkawan ini.
lauk licin Alhamdulillah ... ok! apa yang dimaksudkan ... hahahaha. 'M tahap kopiden Ok sedikit ... boleh menjemput kengkawan lain datang makan pemutus.
Elly In Wonderland

No comments:

Post a Comment