Monday, July 15, 2013

MPSP Islam pertama menjadi tuan rumah forum Hal Ehwal

MPSP Islam pertama menjadi tuan rumah forum Hal Ehwal

NEW Photo
/> sempadan (kiri) Azki Hafizi Mohammad Ibrahim, Roslan Che Ros dan Ellias Zakaria telah berkongsi pentas sebagai ahli panel Hal Ehwal Islam MPSP forum pertama baru-baru ini. | Photo: Pearl News
justify;"> Marhaban YA RAMADAN ... Lebih daripada 200 orang menghadiri pejabat perniagaan forum Majlis kompleks Islam pertama Perbandaran Seberang Perai (MPSP) berhampiran Bandar Perda, Bukit Mertajam baru-baru ini pada bulan Ramadan atau ucapan Marhaban Ya Ramadhan .

Forum yang akan diadakan bersama-sama dengan hiburan yang ke-39 ulang tahun dan menyerlahkan komitmen pihak berkuasa tempatan (PBT) berhubung penganjuran aktiviti keagamaan adalah persediaan baik untuk ibadah puasa.

Bekas Presiden Majlis Agama Islam Pulau Pinang (MAINPP) Datuk Ellias Zakaria dan dua pendakwah bebas Ustaz Roslan Che Ros dan Lembaga Penasihat Saintifik Ustaz Mohammad Ibrahim Azki Hafizi ahli panel ini.

Turut hadir ialah Presiden MPSP, Maimunah Mohd. Sharif Mohamud Rozali (Setiausaha MPSP) Majlis MPSP dan dua orang ahli, iaitu Md Abdul Jamil. Rahman dan Syed Mikael Rizal Aidid.

No comments:

Post a Comment