Monday, July 15, 2013

Puasa - Hari 6

Puasa - Hari 6

tunjuk2 Bertemu acara masakan yang lain ... hahaha. New eksyen hendaklah cepat untuk 6 ... dapur masih keras perang. Fast menunggu 2http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG esok ... ker dapur berasap bukan saya ini. Entah2 jer mee goreng kemudian.
Sebelum I. Berbuka lebih lanjut mengenai hidangan aduan kecil saya ingin menyebut harga kering dan basah bahan-bahan pasaran kat Huissshhh .... Giler mahal sudah wujud. Rumah ayam tidak lebih satu malam, hanya untuk melakukan belian pada separuh zakar ..... Saya tanjat RM9.8http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG. Melampau sekarang ini .... Harga ayam yang baik, begitu pantas dengan harga semasa. Hentikan oleh mencu rah kedai ikan .... ambik 6 ikan penemuan RM15.http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG setiap apa ni ... harga leher yang baik. Membeli daging tuangkan kacang stem 1/2 kilo .... RM5.8http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG. Tidak pasaran ker perlu dibeli untuk lebih murah daripada anda Jusco atau Giant. Saya rasa Giant ok murah. Hentikan oleh pemutus membeli udang kering Kanak-kanak ... kerana jika sayur-sayuran yang dimasak menambah udang kering sedikit kemudian ditarik balik. Saya rasa ini segemgam kot .... RM12.http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG ya .... Lap peluh Jap Rimau udang RM24.http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AA AAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG sekilo. Pertama, jika bawak RM5http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG.http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG RM1http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG macam2 kini boleh membawa lebih berasa seperti tidak mencukupi. Mintak sedikit peraturan pantau2 Anak2 harga ... Saya permintaan yang tinggi secara semula jadi akan makan ayam hari2 2 minggu .... lemah tail'm ok!
Yesterday'm akan mene tapkan Kat tukang masak nasi ayam ... yah masak macam2 tidak gembira dengan senang hati. Tengah jalan untuk pulang ke rumah panggilan Encik Win berkata budak2 mengambil sekolah ini kembali ceroboh. Saya melihat jam sudah mencapai rumah pada 4.15 kang 4.3http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG. 5:3http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG KUL budak dapat kembali ker ingin jem ini ... jalan undang-undang ... hendaklah sampai 18:3http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG kang budaya jer rumah. Ok ok laju2 bawak keta sampai rumah baju kerja tak sempat terus silat salinan kat dapur ... Masak nasi, sup memasak dan sos cili ... Kicap slipshod'm'll mengambil ini masa memasak sedikit.
kelas
cara, lihat ayam goreng ... berhenti kerana ayam mentah lagi ... Takut bahawa saya tidak boleh membeli ayam panggang .... 2http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG:http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG ..... Memangnya pergi lagi terlalu lemah. Wang seperti air kini datang jer. Raya Puasa bulan dan ini mesti sentiasa lebih bajet. Boss bonus solek sedikit untuk itu .... Saya patah! Ia adalah jem saya pulang ke rumah dekat giler 7:http://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPGhttp://2.bp.blogspot.com/-E0i69LoGxlE/UeSn0pL_yfI/AAAAAAAAQe0/K3Z36r3qBCA/s640/IMG_2726.JPG jer kena mengambil Encik Menang sebab yang lebih garaj kat trak lelaki cian ... Saya bekerja keras, sekarang ini. Menyelaraskan:
kelas =" pemisah "style = "cons: Lingo: text-align: centre;">
Sayur2an .... melengkapkan menu. Cewah!
Dulang Ayam yang sama apabila saya mendengar harga
border =
sambal Cili
Nasi Ayam class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: center;">
< /div>
Sup kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; ">
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; ">
Alhamdulillah ... cepat siap untuk 6
= "separator" style = "jelas
Elly In Wonderland

No comments:

Post a Comment