Sunday, October 13, 2013

Tarik Chat

Tarik Chat

ingat AC Mizal jer boleh membuat teh tarik chat .... Saya sudah boleh lah .... tidak perlu untuk ditemuduga artis .. Suami .. temu bual kita sendiri sudah.
Dua hari berturut2 saya teh tarik chat ngan En Win ... Sejak harga minyak naik berkurangan malam aktiviti. Jenjalan tidak mendapat lampu atau palam untuk melihat Kat besar2 kawasan rumah. Mmg lelaki paberet wanita .... Saya melihat terkagum2 cantik2 rumah. Jenis kepuasan saya mengambil jer ... omong2 kosong permulaan adalah untuk membina sebuah rumah seperti ini, apabila wang yang banyak. Tetapi saya ingin berasa dekat dengan 13 tahun rumah mengintip tenggelam .... hahahaha. Takpe2 janji Gumbira jantung.
macam2 perkara yang baru-baru ini untuk membincangkan perkara ini .... mesti menang beliau di atas Encik MG Movers sembang2 ngan pm jer .... walaupun saya tidak akan datang ke pejabat syarikat pelancongan sekali lagi, tetapi saya tahu bahawa saya boleh mengambil ini. Kakitangan akan terus update benda2 penting. Saya masih menjaga akaun dan jabatan HR. Untuk mengupah kakitangan merasakan reramai tidak mampu juga kot ... jadi apa dokumen yang saya boleh membantu anda ... Saya perlu lakukan. Saya tidak tahu bagaimana ini sudah kira2 ... lagi mahu merawat akaun ... Saya Patrimonio apa2 kang ... hahaha. Terima Allah sikit2 dibuat setakat ini. Nama syarikat sudah sendiri ... terpaksa belajar, adalah lebih keras.
tidak mudah untuk mengendalikan semua kerja-kerja pada satu masa .... Encik Win berkata, saya berdengkur tidu r sekarang .... hahaha. Berbaring tu lah .... di mana gadis-gadis cantik yang pernah berdengkur .... hahaha. Tetapi saya sedar kadang2 Gaks dalam mulut saya, tetapi tidur membebel .... Saya mengambil mulut saya apabila saya bangun, masih bercakap ... hahahaha. Bodoh!
Semua bahu kami beban dua Cate ... perkara-perkara keluarga, perkara-perkara keluarga, ia Anak2 berkenaan pejabat saya bekerja sekarang, kes perniagaan, kes Kita kakitangan orang .... Negeri voltan. Tetapi salah juga muka saya. Masa buka untuk kali pertama ngan baju saya En Win mmg ada kepala. Beliau berkata, saya membantah pandangannya .... Saya tidak mahu mendengar ... Namun begitu, bahawa perniagaan membuat u untuk u ... Saya mempunyai syarikat saya class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: centre; ">
mmg Tetapi untuk menjadi bersatu kali ini ....; pusat: menyelaraskan- dah dewasa dan banyak pengalaman yang kita telah melalui .... terdapat perbincangan sedikit sejuk. Saya dengar anda berkata .... sekarang saya ingin memberitahu anda ... mendengar gitulah pemutus. Encik Menang Ketua Jualan dan menguruskan perniagaan .... Saya mempunyai sebahagian daripada gaji dan memastikan bil dibayar dan mendapat wang yang cukup terutamanya dalam akaun. Saya kini mempunyai kuasa vito .... mengapa tiada wang .... jualan pasukan u tidur .... Ker? benda2 begitu, saya tarik kerusi dan sembang teh dengan En Win.
Jika memasing tidak bertanggungjawab memanjangkan jer .... ia adalah sibuk. Poor Kat Anak2 adalah tentu ... Saya tidak akan membuat keputusan gi ... kenkadang pejabat jer lagi, jika ia adalah sesuatu yang penting. Jadi ia adalah masa untuk se dikit ... Anak2 melihat pembangunan diorang ... ini adalah di mana untuk pergi jika anda boleh memakai Anak2. Menilai malam jer KUL 10:30 yuran tuisyen lepas terus mengambil ini angin malam.
class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: centre; ">
Corner NZ kawasan KLCC kat.
Jadi yah gi Store tidak mahu gulung2 rambut mamak atau membuat-up palet. Tetapi saya terlupa saya gi kawasan KLCC mamak semua wanita cantik di sini adalah bagaimana saya melihat Dicso mahu gi. Kemudian, apabila wanita cantik tekanan tgk kat saya .... rasa seperti saya mempunyai makcik2 kategori ini. Hak Pertandingan .... esok ok saya akan pastikan saya memakai pangkuan bibir bibir lap ....
:
class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: center;">
lelaki sudah kotor pada mala m itu .... jadi jangan berasa sangat banyak. Ia adalah rakan Sempoi standard .... hahaha. Hakikatnya wanita cemburu hati saya kelihatan cantik. Lalu gadis itu asal ... jer kelajuan mempunyai En Win pandangan. Saya teringat beliau tidak nampak, saya rasa .... "Tidak bang "
23:00 Ya, saya melantak ais krim tanpa rasa bersalah.
kelas =" pemisah "style =" klar: Lingo: text-align: centre; ">
Makan2 tidak mama marah .....
Roti Canai. Yaya .. mempunyai
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: center;">
Saya telah ... Kertas roti .... Pelbagai sedap giler keropok.
En KUL 11:00 Win lebih lanjut mengenai Lamb Chop makan malam .... Sila2 mmg .... Saya suka u lemak.
< img border =" 0 "src ="http://3.bp.blogspot.com/-s16CJk9WadE/UldxWzwPAqI/AAAAAAAARjw/fGJb0EZO-ZE/s640/IMG_0429.JPG"/>
:
makan licin ... Saya melihat gambar sekali lagi untuk merasa seperti mengulangi class = "separator "style =" clear: Lingo: text-align: centre; ">
Petikan jer hari ini mahu ini ....

Elly In Wonderland

2 comments: