Wednesday, September 4, 2013

Air Fryer ... terbaik!

Air Fryer ... terbaik!

Kalian duit raya membeli apa? wow kat eskyen tidak bermain anda .... Saya mahu hak lebuh raya, saya masih mempunyai wang .... hahahaha. Pakej baru Anak2 pampasan jer saya wang kerana saya budak2 membeli handbeg (jgn berkata Win tahu .... saya lakukan poket hood kat keta .... hahaha hide) digunakan. Minggu lepas leher saya Anak2 impian cekek mengambil wang diorang sebab ... terus esok pepagi pergi bank (Tifu).
Saya mengambil masa manakala gaji adalah .... kerana saya tidak tahu menyempat betul jika anda mahu jugak Dan2 kita perlu membeli. Bukan orang yang memberitahu saya .... Ini adalah sebuah beg yang sangat bagus ... huh'm terambik pakej Anak2. Membetulkan keinginan lemah .... Saya mahu wang dari bank kat kedekut ... Aku membuka sarung tangan jer kelajuan angpow ish3 anak saya ... jgn kelakuan buruk saya mengikuti ini ya! Kandungan Ni saya memberikan wang kembali Anak2 kat bank ... Saya bersumpah, saya tidak Tifu mmg .... Saya akan membayar anda kembali .... betul ..... Saya tidak mencuri .... Saya pinjam jer ..... hahaha! Settled'm ok .... jgn tuduh2 saya lagi.
Dari AirFryer Usha bulan puasa, saya ingin membeli ini .... tidak mahu melihat lucah? wink ... wink Kang Kang perasaan kedekut kita perlu membeli. Ok saya hidup sebelum ... kerana cinta wang .... podah kelihatan beg tangan kang saya gila. Saya suka ini Benda2 mintak En Win malas dia tidak meluluskan ... adalah satu pembaziran, seketika kemudian u pakai .... begitu baik kepada saya, menyakiti saya menggunakan wang sendiri ... wang tidak kaitan dengan keputusan lambat ... hahaha.
Apakah yang terbaik Fryer Air ini? Best perkara ini kerana mereka goreng tanpa minyak. Anda tidak percaya saya, huh! Anda benar-benar ... Saya tidak Tifu goreng nuget, burger, kentang, karipap yah tidak menggunakan sebarang minyak. Tetapi jika anda mahu yang anda lakukan dengan baik lumurkan kurang 1 sudu minyak dalam kuali ikan kucing terkecil tidak kering dengan cepat. Bagi orang yang diet mmg membeli yang sangat baik Air Fryer mahu. Rumah saya di bulan mesti dibeli 2 botol minyak masak .... kerana jika Encik lebih dekat dengan ikan goreng atau ayam dan setengah botol minyak pan Win ... dia melemparkan kat lepas 2 kali sisa minyak telah diterima pakai .... Yang sangat manis! Entah bagaimana saya tidak suka untuk menggunakan minyak lagi dan lagi .... Ini adalah kerana minyak adalah tebal dan hitam ... Sebelum ini, had adalah minyak dua kali jer saya menggunakan itu.
kelas
Tengok2 ... dengan eksekutif syarikat keras di sana untuk paket kepada kakitangan. Mmg bersorak cepat ..... Saya rasa jer kat tepi jalan terakhir sebelum saya akan menyerang Airfryer ini. Alhamdulillah hasrat dipenuhi!
kelas =" pemisah "style =" clear: Lingo: text-align: centre; ">
Anda boleh di kedai mana2 air Fryer dan harga elektrik ini RM945.00 buy mempunyai hitam dan putih. Agak mahal, tetapi saya rasa satu pelaburan yang besar untuk barangan dapur ... boleh menjimatkan bahan api, dan penjagaan kesihatan.
klik eksyen kat Balik rumah En Win " U Jangan memakai ini .... u betul Airfryer kedekut ".... hahahaha. "Ya ker tiada minyak ... yah u ma tu Sino Land" . Saya telinga berasap tidak mahu berkongsi adalah lebih banyak wang yang saya katakan bahawa saya telah ditipu. Ok mari melihat siapa yang banyak. Saya mengambil Drumet kelajuan ini terus eksyen kat peti sejuk di muka betul-betul di Airfryer itu.
No benda2 input lain berpuas hati .... Sosej, nuget semua yang saya lelucon
class = "separator" style = "clear: Lingo: tex t-align: centre;"> dan ini adalah hasil .... goreng tanpa minyak. Encik Tanjat menang .... " Pandai u membeli barangan " ... adalah podah. Kualiti dan rasa beliau dengan kami goreng dengan minyak. Sekarang tugas saya adalah begitu puasa ikan goreng, ikan bilis goreng, ayam goreng, goreng karipap dan trickles badak dibekukan semua barangan saya dalam Airfryer ini. Saya tidak pandai sebagai .... huh! hahahaha
Oleh kerana saya tidak mendapat pembantu rumah separuh masa lagi ..... Saya jenis orang giler kemas, membasuh, memasak, membersihkan semua .... sekarang saya pada pertengahan Usha pemutus besi stim saya apabila tidak perlu gosok terbalik2 betul .... Apabila anda meletakkan belakang depan baju jangan sapu di semua berkerut. Harga tidak silap saya mengesahkan ini mintak lelaki RM1500.00 (kita berkongsi 70-30) .... gadis-gadis yang tertanya-tanya. Dalam beberapa ok pembantu rumah kelasssss! * Kejap mati lebih lava mesti mempunyai dengan membencinya ".... hahahaha tidak saya mengeluh
class = "separator" style = "clear: Lingo: text-align: centre; ">
Elly In Wonderland

No comments:

Post a Comment